Kapcsolat

Kedves Erdélyi Magyar Rádió hallgató!

Nagy örömömre szolgál, hogy üdvözölhetlek titeket az Erdélyi Magyar Rádió online világában, ahol a zene varázslatos hangjai találkoznak a közösség erejével! Nagy figyelemmel követem munkátokat, és büszkén osztom meg néhány gondolatomat arról, milyen különleges helyet foglal el az életünkben az általatok teremtett online rádió.

Az Erdélyi Magyar Rádió az egyediségről és a sokszínűségről szól. A weboldalatokon számtalan zenei hírt találunk, amelyek betekintést nyújtanak a zene világába, bemutatva mind az ismert, mind a kevésbé ismert előadókat és együtteseket. Az általatok szervezett élő kívánság műsorok és beszélgetések különleges élményt nyújtanak, lehetővé téve számunkra, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljünk az előadókkal és még közelebb érezzük magunkat a zenei közösséghez.

Weboldalatok remekül tükrözi a zenei világ változatosságát és az életetek sokszínűségét. A részletes műsorinformációk, az élő kívánság műsor a Viber alkalmazáson keresztül és a zenei hírek mind arra ösztönöznek minket, hogy aktívan részt vegyünk az általatok kínált zenei élményekben és közelebb kerüljünk a kedvenc előadóinkhoz.

Az Erdélyi Magyar Rádió közösségi ereje lenyűgöző. Ahogy hallgatói részévé válik az ember, rádöbben arra, hogy a rádiótok nem csak zenei élményeket nyújt, hanem egy valódi közösségi tér, ahol az emberek együtt érzik a magyarság erejét és kötődnek a kulturális örökséghez.

Köszönjük, hogy lehetőségetek van arra, hogy közvetítsétek a zene varázsát és elősegítsétek az együttesek és előadók felfedezését. Az Erdélyi Magyar Rádió az életünk részévé vált, és hálásan vesszük a sok inspirációt, amit általatok kapunk.

Legyenek továbbra is sikeresek és elkötelezettek a zenei közösségépítésben és a kulturális örökség ápolásában.

Email cím: erdelyimagyarradio@gmail.com
Telefonszám:+40 76 270 1090
Engedély: LICON00675/14.06.2022

Rádiónk elérhető, hallgatható az alábbi elérhetőségeken is.

Radio Online Erdélyi Magyar RádióErdélyi Magyar Rádió

Online-Rádió.eu

Radio Garden

Radio-Online

FMFLIX