e9df9e77498dca0e463985af538a172b.jpg

Sok Boldogságot kíván a ERDÉLYI MAGYAR RÁDIÓ vezetősége!

Kapcsolat

Kedves Erdélyi Magyar Rádió hallgató!

Az Erdélyi Magyar Rádió az egyediségről és a sokszínűségről szól. A weboldalatokon számtalan zenei hírt találunk, amelyek betekintést nyújtanak a zene világába, bemutatva mind az ismert, mind a kevésbé ismert előadókat és együtteseket. Az általatok szervezett élő kívánság műsorok és beszélgetések különleges élményt nyújtanak, lehetővé téve számunkra, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljünk az előadókkal és még közelebb érezzük magunkat a zenei közösséghez.

Weboldalatok remekül tükrözi a zenei világ változatosságát és az életetek sokszínűségét. A részletes műsorinformációk, az élő kívánság műsor a Viber alkalmazáson keresztül és a zenei hírek mind arra ösztönöznek minket, hogy aktívan részt vegyünk az általatok kínált zenei élményekben és közelebb kerüljünk a kedvenc előadóinkhoz.

Az Erdélyi Magyar Rádió közösségi ereje lenyűgöző. Ahogy hallgatói részévé válik az ember, rádöbben arra, hogy a rádiótok nem csak zenei élményeket nyújt, hanem egy valódi közösségi tér, ahol az emberek együtt érzik a magyarság erejét és kötődnek a kulturális örökséghez.

Köszönjük, hogy lehetőségetek van arra, hogy közvetítsétek a zene varázsát és elősegítsétek az együttesek és előadók felfedezését. Az Erdélyi Magyar Rádió az életünk részévé vált, és hálásan vesszük a sok inspirációt, amit általatok kapunk.

Legyenek továbbra is sikeresek és elkötelezettek a zenei közösségépítésben és a kulturális örökség ápolásában.

Email cím: erdelyimagyarradio@gmail.com
Telefonszám:+40 76 270 1090
Engedély számunk: LICON00675

Rádiónk elérhető, hallgatható az alábbi elérhetőségeken is.

Radio Online Erdélyi Magyar RádióErdélyi Magyar Rádió

Online-Rádió.eu

Radio Garden

Radio-Online

FMFLIX

Ahol a zene szól…